lauantai 13. lokakuuta 2012

Sormet syyhyää jo

Jokohan sitä kohta kehtaisi ujuttaa punaista sisustukseen...?
Kuva täältä

8 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihana joulutunnelmissa blogi täältä löytyykään - Tulenkin tänne iloitsemaan joulunvalmistuksesta :)

    VastaaPoista
  2. mä kaivoin eilen vihdoin joululehdet komerosta tuohon lähilipastoon jo valmiiksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täälläkin on jo lueskeltu niitä, kun kaupasta ei vielä löytynyt uusia...Eiköhän ne sinne ilmesty ihan näinä päivinä:)

      Poista
  3. Hehhee, minäpä jo tänään virittelin yhdet jouluvalot sisätiloihin ja muutamat punavalkoraidalliset tyynyt sohville...sattui niin sopivasti Ikeasta eilen löytymään kaikkea kivaa jouluksi.. :)Julistan virallisesti jouluhörhöilyn alkaneeksi meidän huushollissa!:)Ja kohta testaan miltä Glögi mahtaa uusista glögilaseista maistua...
    T:Keltaisen talon glögihirmu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh heh, sattuipa tosiaan sopivasti! Onneksi oli niin edullisia juttuja, ihan kaikki;) Minäkin jo etsiskelin oriental-valoja, mutta meidän varastoon ei yllättäen pääse. Joku on tukkinut kaikki paikat pahvilaatikoilla enkä saa vedettyä vatsaa sisään että mahtuisin välistä. Täytynee lähteä naapuriin fiilistelemään ja nauttimaan glögiä hienoista laseista:)

      Poista
  4. Kiva jouluinen blogi! Hyppäsin mukaan jäseneksi ja linkitin sivuilleni. Toivottavasti linkitys on ok. Tunnelmallista joulunajan odotusta! ...hyvä muuten kun tuli muistutus joululehdistä- niitähän löytyy vielä aiempia kaapin perukoilta kun kaupassa ei vielä näkynyt. Kuppi kuumaa mehua ja eikun joulunideointiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löysit tänne, lämpimästi tervetuloa! Ja totta kai saa linkittää:)

      Poista