lauantai 5. lokakuuta 2013

Pikkukuusia

Meillä on tapana tuoda joulukuusi sisään vasta pari päivää ennen aattoa. Itse voisin kyllä aikaistaa kuusikautta, mutta joissakin asioissa se on annettava periksi meikäläisenkin.

Pikkujoulukuusi sen sijaan kannettaa sisään hyvissä ajoin! 
Tässä muutama kaunis idea.14 kommenttia:

 1. Oi oi oi... mine en malta odottaa ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania inspiskuvia, ei millään malttais odottaa, että voisi tuoda tuollaisen pienen kuusen sisällle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun alottaisi hyvissä ajoin, voisi kokeilla montaa erilaista koristusta ja tyyliä:)

   Poista
 3. Voih, mitä söpöliinejä <3 määkin oon suunnitellu noita jo useemman meille :D nyt blondina kysyn, että miten tuo kuusi pysyy pystyssä/saa vettä (siis ettei vesi karkaa harakoille) esim. Tuollasessa sinkkisessä ämpärissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen joskus laittanut isomman korin sisään suuren ja jämäkän lasipurkin (tyyliin Riihimäen lasi) ja vedet ja pikkukuusen sitten sinne. Toki jos olisi vähän normaalia korkeareunaisempi saavi / kori, sekin tukisi vähän. Jos keksit hyvän tavan, niin tule takaisin vinkkaamaan!

   Poista
 4. Ihania ideoita. Itse kanssa joustin tästä tavasta viime vuonna -koska tein kotiimme stailauksen loppu kokeeni aiheena: joulukodin stailaus. Kuusi oli meillä jo 10.12.12. ja oli aivan ihanaa kun oli. Aijon vastaisuudessakin joulu ihmisenä tuoda kuusen ajoissa sisälle tunnelmaa tuomaan. Joulun välipäivien aikana sen kuitenkin aina jo kannan pois.
  Mukavaa joulun odotusta kaikille
  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystäväni kotona tuodaan kuusi sisään itsenäisyyspäivänä. Ihana tapa! Silloinhan siihen olisi mahtavaa ripustaa lippunauha ja lisäksi pelkkiä kynttilöitä. Koristeita voisi sitten lisäillä pikku hiljaa. En tiedä miten hän on miehensä onnistunut ylipuhumaan, mutta olen kyllä ihan kade!:)

   Poista
 5. Nämä on kyllä somia, haluasin meillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitähän voisi olla useampikin, eri huoneissa erilaisia..:)

   Poista
 6. Ai että pikkukuuset on kauniita koristeilla tai ilman.
  Meilläkin tuodaan pikkukuusi, ainakin yksi, sisälle jo joulukuun alussa. Muut ei varmaan meilläkään hyväksyisi sentään isoa kuusta kuukaudeksi olohuoneeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ainakin yksi", tähän tartunkin nyt:D En ymmärrä miten mieleeni ei ole tullut tuoda sisään useampia! Totta kai eteisessä pitää olla oma. Ja keittiössä. Ja lastenhuoneessa, ja...!

   Poista
 7. Meillä oli viime vuonna kuusi Riihimäen lasipurkissa. En koristellut sitä mitenkään muuten kuin solmimalla kauniita nauhoja oksiin rusetille. Ehkä tänä vuonna sitten joku toisenlainen kuusenjalka ja koristelu, mutta pikkukuusi meiltä kyllä löytyy! :)
  Täältä löytyy kuva kuusesta: http://nannenturinat.blogspot.fi/2012/11/vadelmaiset-marianne-leivokset.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli pari vuotta sitten pikkukuusi Riihimäen lasipurkissa. Nostin sen ulos, kun tuli allergisia vieraita. Ja unohdin sinne. Yöllä tuli kova pakkanen ja vesi jäätyi -> purkki halkesi. Kyllä harmitti! Onneksi kirppikseltä löytyi toinen purkki tilalle.

   Poista