maanantai 6. lokakuuta 2014

Jouluista kukkaiselämää

via Pinterest

12 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Hieman harmittaa etten ostosmatkan varrelta ottanut syklaameja kotiin... Jouluruusut ovat suosikkejani, kaksi olen saanut talven jälkeen istutettua omaan puutarhaan :)

  Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluruususta minäkin tykkään eniten, tosin meillä ne eivät meinaa menestyä puutarhassa. Mutta mökillä, huussin edessä(!) on onneksi oikein upea ja rehevä yksilö:)

   Poista
 2. danke für die schönen bilder und inspirationen!!! lg angie

  VastaaPoista
 3. Joulunodotukseen kuuluvat kukat ehdottomasti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin tässä taannoin etsiä hyasinttejä, mutta vielä myivät minulle ei-oota. Jouluruusun onneksi löysin!

   Poista
 4. Upeita -ja tunnelmallisia kuvia. Muistan kun ensimmäiset pinkit joulutähdet tulivat.., Ihania!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä noita pinkkejä joulutähtiä myytiin muistaakseni "syystähtinä":) Mutta ihania ovat, huikean värisiä!

   Poista
 5. Minä niin rakastan hyasintteja ja miten hienosti ne sopivatkaan tuohon kapeaan tauluhyllyyn. Taidankin kopioida omaan kotiin. Meillä oli viimejouluna ensimmäistä kertaa jouluruusu, enkä oikein osannut hoitaa sitä. Pitänee vielä harjoitella asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on ollut tuolla tavalla hyllyllä, pikkuiset ovat juuri sopivan kokoisia siihen. Haasteellista on löytää hyllyyn sopivia pikkuruukkuja. Tai sitten tuolla tavalla kauniisti kääräistynä pitää hieman jaksata näprätä kastelun suhteen.

   Jouluruusu on kieltämättä hieman haasteellinen, kun tykkäisi valoisasta mutta viileästä. Pitäisi olla se vanhan pappilan lasikuisti!:)

   Poista
 6. Näyttää hyvältä nuo syklaamit peltisissä ruukuissa. Tuon idean voisi napata, kun en joulutähdistä niin välitä. Paitsi ne pienet pinkit ovat kyllä söpösiä :) Hyasinteista teen joka vuosi samanlaisen asetelman, ja siitä on tullut jo perinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime jouluna oli muistaakseni ihan sellaisia minikokoisia pinkkejä joulutähtiä. Sopisivat ihanasti kattaukseen tai vaikkapa "paikkakorteiksi", jokaiselle oma:)

   Poista