Glögiohjeitahan meillä on jo testailtu oman perheen parissa. Mutta jos glögihörhöjä löytyy lähistöltäkin, pitäisikö pistää pystyyn kunnon glögi-tasting? Asianmukaiset sokkotestit ja lomakkeet? Rusinoilla vai ilman? Kokonaisia manteleita vai lastuja? Mikä paras kyytikaveri millekin glögille, suolaista vai makeaa? Juustoja vai suklaata? Ilmoittautumisaika alkaa nyt!:)
Ja mie oon aina ollu sitä mieltä, että jos tykkää kahdesta (kenties erilaisestakin) mausta, niin miksi niitä ei vois yhdistää?? Esimerkiksi salmiakkisuklaa on herkkua!
t. ruskean talon rouva
ps. mie olin ostanu viime vuonna kaks litraa glögiä varastoon kun kaupat alkaa myydä glögiä aivan liian myöhään. Mie siis lämmittelin ekat glögit jo syyskuun tienoilla. Tästä nyt viisastuneena täytyykin ostaa ensi vuodelle varastoon Marlin laimennettavaa glögiä. Siitä saa enemmän ja säilyykin avattuna paremmin/pidempään kun nämä litran purkit. :-)
Tai sitten voi tehdä itse herukkamehusta, niin saa just niin paljon ja sen makuista kuin itse haluaa!:) Tai vaihtoehtoisesti vaaleaa glögiä omenamehusta. Kaupan tölkit on kieltämättä nopeampia. Mutta se tuoksu kun ainekset poreilee kattilassa, aah!
Kehtaa! Meillä on perjantaina :)
VastaaPoista-Aino-
No, kehtaa kehtaa, heleposti!
VastaaPoistaT: Glögihirmu lähistöltä
Hyvä Aino!:)
VastaaPoistaGlögiohjeitahan meillä on jo testailtu oman perheen parissa. Mutta jos glögihörhöjä löytyy lähistöltäkin, pitäisikö pistää pystyyn kunnon glögi-tasting? Asianmukaiset sokkotestit ja lomakkeet? Rusinoilla vai ilman? Kokonaisia manteleita vai lastuja? Mikä paras kyytikaveri millekin glögille, suolaista vai makeaa? Juustoja vai suklaata? Ilmoittautumisaika alkaa nyt!:)
Kaikki käy glögin kanssa! Heleposti!
VastaaPoistaJa mie oon aina ollu sitä mieltä, että jos tykkää kahdesta (kenties erilaisestakin) mausta, niin miksi niitä ei vois yhdistää?? Esimerkiksi salmiakkisuklaa on herkkua!
t. ruskean talon rouva
ps. mie olin ostanu viime vuonna kaks litraa glögiä varastoon kun kaupat alkaa myydä glögiä aivan liian myöhään. Mie siis lämmittelin ekat glögit jo syyskuun tienoilla. Tästä nyt viisastuneena täytyykin ostaa ensi vuodelle varastoon Marlin laimennettavaa glögiä. Siitä saa enemmän ja säilyykin avattuna paremmin/pidempään kun nämä litran purkit. :-)
Tai sitten voi tehdä itse herukkamehusta, niin saa just niin paljon ja sen makuista kuin itse haluaa!:) Tai vaihtoehtoisesti vaaleaa glögiä omenamehusta. Kaupan tölkit on kieltämättä nopeampia. Mutta se tuoksu kun ainekset poreilee kattilassa, aah!
VastaaPoista