Tänä vuonna tuli tällaiset adventtikynttilät.
Asetelma on koottu samalla periaatteella kuin nämä kynttiläkokeilut. Eli astiassa on märkää hiekkaa noin 2/3 (tyttären hiekkalaatikosta), päällä paksu kerros sammalta (sammaloituneesta nurmikostamme). Koristeena pähkinöitä, terhoja, tähtianiksia ja kanelitanko.
ja kaunis onkin <3
VastaaPoistaKiitos:) En tiedä pitäisikö sammalta kostutella vai kuivuuko kauniisti? Ehkä ainakin paloturvallisuuden kannalta olisi hyvä pitää märkänä...
VastaaPoistaIhana!! <3
VastaaPoistaTosi kaunis! Mulla oli myös sammalidea adventtikynttelikköön kun löysin hienoja sieniä Tiimarista mutta "palomestari" ei antanut juuri tuon paloturvallisuusriskin vuoksi toteuttaa vaikka puhuin myös siitä kostutuksesta :( Nyt kynttilät töröttää tyhjässä pöntössä. En keksi mitään paloturvallista täytettä.
VastaaPoista-Aino-
Aino: en ole ihan varma millaisessa astiassa kynttiläsi ovat, mutta olen käyttänyt "täytteenä" mm. karkeaa merisuolaa / valkoista hiekkaa ulkomaanreissulta / taloussokeria / kokonaisia kahvipapuja / riisiä. Olisiko mistään näistä apua..? Meillä ei kuunneltu "palomestaria", siksi pitääkin olla erityisen tarkkana tuon adventtihässäkän kanssa:)
VastaaPoistaMahdottoman kaunis adventtikynttelikkö!
VastaaPoistaMinäkin suosittelisin sammaleen kostuttamista :)
Toki sama juttuhan se on joka kynttelikön ja kynttilän kanssa - varoivanen pitää olla ♥
Aurinkohattara: kiitos! Tämä aika on siinä mielessä stressaavaa, että aina ulko-oven sulkiessaan miettii sammuttiko varmasti kaikki kynttilät. Ja sitten pitää palata tekemään tarkastuskierros...
VastaaPoistaKiitoksia vinkeistä. Kahvinpaput voisivat olla kauniita ja tuoda ihanan kahvin tuoksun kotiin. Täytyykin lähteä papuostoksille :)
VastaaPoista-Aino-