sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Aamun adventtikalenteri


Koko perheen adventtikalenterista paljastuu tänään uusi piparimuotti pikkutontulle ja leivontahetki koko perheelle. Tällä kertaa, ihanien tuoksujen toivossa, lupasin tehdä taikinan itse. Viime piparisessiossa käytettiin kaupan valmistaikinaa, joka on ah niin helposti leipoutuvaa. Jos ohje toimii hyvin, laitan sen myöhemmin myös tänne.
Mukavaa toista adventtia!

8 kommenttia:

 1. Kuulosta hyvältä! Tuo pipareiden leipominen on niin odotettua meilläkin, joten on taidettava laittaa essut eteen ja jauhot pöllyämään :o)'
  -kisu onnenmurusista-

  VastaaPoista
 2. Ihana tämä adventtikalenteri!! Hauskoja piperinpaisto hetkiä teille!

  VastaaPoista
 3. Joulua kurkkaamassa, terkkuja mustikkamäeltä. ♥

  VastaaPoista
 4. Voi miten kuulostaa mukavalta tuo teidän päivänne <3 Hyvää 2.Adventtia!

  VastaaPoista
 5. Vau, miten hieno piparimuotti ! Yhdessä joulupiparien leipominen on sitten ihanaa puuhaa... ja niin tuoksuvaakin... ja maukasta ; )
  Oikein mukavaa 2. adventtia sinne teillekin!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kivoista viesteistä! Joulu on siitä(kin) ihanaa aikaa, että kun valmistelut aloittaa hyvissä ajoin, ehtii tehdä myös pienimpien ehdoilla. Hyvä mieli kaikilla, kun äiskä ei koko ajan hoputa:)

  VastaaPoista
 7. Hieno muotti. Täällä oli tonttu tuonut joulukalenteriin samanlaisen:o) Pienten ilo ja yhdessä tekeminen on kyllä paljon palkitsevampaa kuin tasainen ja täydellinen setti pipareita. Eikä mulla pipareista niin ihmeellisiä tule vaikka yksin tekisinkin.

  VastaaPoista
 8. Kuninkaallisia pipareita! :) Hyvää kolmatta adventtia!

  VastaaPoista