perjantai 30. joulukuuta 2011

Valkosuklaa-rommiaprikoosit

VALKOSUKLAA-ROMMIAPRIKOOSIT
1 pss kuivattuja aprikooseja
rommia
valkosuklaata (esim. Panda)

Laita aprikoosit kannelliseen rasiaan. Kaada päälle rommia (aprikoosien ei tarvitse uida rommissa). Anna mehustua yön yli, kääntele välillä rasiaa jotta aprikoosit maustuvat tasaisesti.
Nosta aprikoosit talouspaperin päälle "kuivumaan". Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Dippaa aprikoosien toinen pää suklaaseen (esim. mansikkapihdit toimivat tässä hommassa hyvin). Nosta jäähtymään tarjottimelle leivinpaperin päälle, anna jähmettyä kylmässä. Säilytä kannellisessa rasiassa, jääkaapissa tai huoneenlämmössä (Pandan valkosuklaa ei ainakaan kärsinyt jääkaappisäilytyksestä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti