tiistai 18. joulukuuta 2012

Kiitos tästä vuodesta!

Nyt on taas se aika vuodesta, kun pitäisi keksiä lahjoja opettajille, ohjaajille, kerhotädeille jne. Itse suosin "katoavia" lahjoja, ts. jotakin syötävää tai käytettävää, joka ei turhaan täytä kaappeja ja jää tasoille pölyyntymään. Sitä kun harvoin tietää saajan sisustusmakua.
Tänä vuonna lahjapussukoihin sujahti mm. paikallistilan glögiä ja kauniisti pakattuja suklaakonvehteja. Myös kukat, kynttilät, servetit, kauniisti pakatut "erikoiset" palasaippuat, joulukahvi / tee ja itseleivotut pikkuleivät ovat melko turvallisia valintoja. Ollessani itse opetustyössä ilahduin edellisten lisäksi myös viinipullosta tai kuohuvasta, mutta alkoholin antaminen on aina vähän kinkkinen juttu. Toisaalta, jos itse ei käytä alkoholia, voi sen aina antaa eteenpäin.

Ihanaa joulunalusviikkoa!

5 kommenttia:

 1. Kivat muistamisiset! Enpä ehkä lapsen opettajille alkoholia veisi. Ajattelen kuitenkin, että lahja on myös lapselta. Jos ope olisi tosi tuttu niin ehkä sitten. Terkut taas läheltä! Tuli selattua tämänkin blogin postaukset - kauniita kuvia olet ottanut ja löytänyt! -Heidi

  VastaaPoista
 2. Kauniit pussukat olette tehneet!
  Tänä vuonna opettajat poikieni päiväkodissa saavat Fazerin joulusuklaata, rapakon tällä puolella kun asutaan niin ei muuten kaupoista löydy. Aikaisempina vuosina olemme tehneet esim cookie-mixin lasipurkkiin. Tulee kaunis kun aineet kaadetaan purkkiin kerroksittain ja lapsi saa itse olla auttamassa. Sitten purkin ympärille silkkinauha, johon kortti missä ohje. Olen tehnyt mixin johon täytyi vain rasva lisätä. Todella suosittu ja kehuttu lahja.

  VastaaPoista
 3. Tuollaisia pussukoita ottais miellään vastaan! :) NAM!

  Miulla on blogissa siulle jotakii :)
  http://mutkumiehaluun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kun aikoinaan työkaveri kaupassa sanoi ostavansa anopille lahjaksi jotain juotavaa tai poltettavaa, pieni poikani tokaisi silmät suurella että tupakkaako;)
  Munkin mielestä "katoavat" lahjat ovat parasta aikuisille.

  VastaaPoista
 5. Minä en tällä kertaa antanut hoitajille mitään ihan henkilökohtaista lahjaa vaan kakun kahvitauolle nautittavaksi. Tytön hekilökohtaiselle avustajalle annoin paikallisen nuoren lahjakkuuden joululevyn ja samanmoinen lähti myös neljälle terapeutille:)

  VastaaPoista