tiistai 14. lokakuuta 2014

Joulukahvi kateissa

Rakastan kahvia ja rakastan joulua, joten joulukahvi on niin meikäläisen juttu! Omia makunystyröitäni hivelee Robert Pauligin kanelilla ja kardemummalla maustettu Joulukahvi. Tässä muutaman vuoden takaisessa kuvassa taka-alalla näkyvä. Vaan mistä sitä saisi??
Jo viime vuonna jäin nuolemaan näppejäni, kun kahvia ei löytynytkään lähikaupastamme. Ei edes alueen suuremmista marketeista. Ja nyt näyttää ikäväkseni samalta. Oletteko te törmänneet Robert Pauligin joulukahviin tänä syksynä? 

Tiedustelin asiaa myös yhtiön verkkosivujen palautelomakkeen kautta, mutta eipä ole kukaan vielä palannut asiaan. Täältä saan takuulla nopeamman vastauksen.

14 kommenttia:

 1. Joulukahvi!! Olin jo unohtanut tuon kokonaan! Hurmaavaa tosiaan!
  Täältä etelän oliivipuun katveesta sitä en ainakaan löydä...harmi.
  Nauti joulun odotuksesta ja ihanasta valmistelusta! Se on parasta!
  Toivottavasti kahvikin löytyy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet Susanna niin oikeassa, se joulun odotus ja valmistelu on juurikin kaikkein parasta! Ja tällä hetkellä voisin jopa mielummin ottaa sen lämmön siellä oliivipuun katveessa:) Vaikka joulukahvia rakastankin.

   Poista
 2. Anttilassa mä oon törmännyt tuohon kahviin, mutta tänä vuonna en ole vielä siellä käynyt. Täytyypä kans kurkkia, jos sinne matkataan. :)

  VastaaPoista
 3. Pentikillä on ainakin aikaisempina vuosina ollut myynnissä joulukahvi joka on minusta hyvin samanlainen kuin tuo, samat mausteet myös

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentikin joulukahvi on myös tuttu, hyvä kun muistutit! Olen vain hieman herkkä näissä kahviasioissa... Kun se mieluisa löytyy, ei meinaa suu sopia enää muihin:)

   Poista
 4. K-kauppiaasi voi tilata tuotetta pyynnöstäsi!

  Miia

  VastaaPoista
 5. Olen melko varma, että ostin tuota ennen viime joulua Prismasta... En kylläkään ihan 100 prosenttisen varma... Mutta jotain joulukahvia ostin!

  Ja minun on nyt pakko sanoa, kun kiinnitän samaan asiaan huomiota jokainen kerta blogissasi; Sinulla on teksti "Kuvat ovat omiani ellei toisin mainita. Ethän kopioi niitä ilman lupaa." Oletko itse ihan oikeasti pyytänyt luvan kaikkiin näihin lainaamiisi kuviin?! Koska kuten selvästi tiedätkin, kuvien lainaaminen on laitonta, jos ei pyydä lupaa, vaikka laittaisi maininnan/linkin kuvan alkuperästä. Sinulla on kiva blogi (yksi suosikeistani joulublogeissa), mutta kun kerran olet noin tarkka omista kuvistasi, niin sen pitäisi näkyä myös muiden kuvien käytössä. Tai ehkä tosiaan olet kysynyt luvan kaikilta erikseen, siinä tapauksessa pyydän anteeksi purkaustani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katja!

   Kiitos ihan aiheellisesta huomiostasi. Ja ei, en todellakaan ole pyytänyt lupaa joka ikiseen lainakuvaan. Osalta bloggaajia olen lainalupaa kyllä tiedustellut.

   Ehkä tuon sinua ärsyttävän tekstin voisi tosiaan poistaa, mutta annan sen nyt kuitenkin olla. Aikoinani pääblogia perustaessani totta kai otin mallia kokeneemmilta konkareilta. Siitä asti teksti on seurannut mukana. Ja uskallan väittää, etten todellakaan ole ainoa, jolta ko. teksti yhä löytyy. Omia kuvianikin on kopioitu esim. Pinterestiin, kerran lainattu jopa lehteen tietämättäni (lähde kyllä mainittiin), mutta en ole vaatinut kuvieni poistamista. Ajankohtaisempi teksti tuossa omalla sivullani olisikin "lainatessasi kuvia muista mainita ja linkata alkuperäinen lähde" tms.

   Tämä joulublogini on alusta asti ollut enemmänkin inspiraation jakamista ja ideoiden esittelyä. Viime vuodesta asti olen kiinnittänyt erityishuomiota alkuperäisen lähteen etsimiseen ja mainitsemiseen. Se on hyvin aikaavievää ja välillä alkuperäisen jäljille on vaikeaa päästä. Joskus olenkin jättänyt kuvia pois juuri siitä syystä.

   Pääasiallinen tarkoitus muiden kuvien lainaamisessa on blogini lukijoiden ilahduttaminen. Aion siis jatkossakin tehdä niin ja toivon, että myös sinä nautit joulublogin tarjonnasta, vaikka kaikki kuvat eivät olekaan omiani.

   Poista
 6. Kyseistä kahvia oli ainakin ideaparkin prismassa perjantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt sitä löytyi jo meidänkin koti-Prismasta, ihan muutama tuli ostettua..:)

   Poista