lauantai 20. joulukuuta 2014

Jouluostoksilla

Tällainen mieleltään joulutonttu törmää joka vuosi samaan ongelmaan. Lokakuussa (viimeistään) alkavat joulusukat pyöriä jaloissa. Intoa puhkuen lähden kartoittamaan tulevaa joulua: mitä lahjoja vielä puuttuu, mitkä jouluvalot pitää uusia, mitä kivaa on tarjolla tänä vuonna? Ja vastaus on aina sama: "Voi, ei meillä vielä voida joulujuttuja esille laittaa. Asiakkaat närkästyvät ja ehtivät kyllästyä!" No entäs me jouluintoilijat, asiakkaita mekin? Olen aivan varma, etten ole ainoa joulukeulija.
Onneksi on sisustuskauppa Dreamsin kaltaisia omistajia, todellisia jouluihmisiä itsekin. Kun muut vielä järjestelevät laatikoita takahuoneessa, Jessica on ehtinyt päräyttää puotiinsa todellisen joulumaan! On glögiä, on joululauluja, on joulujuttuja, mahtava määrä ideoita ja inspiraatiota.
Olen ehtinyt käydä fiilistelemässä Dreamsissä jo useaan otteeseen, mutta kun sain kutsun paikalliseen blogitapaamiseen liikkeen tiloihin, olin tietenkin joulutikkana paikalla!
Dreamsin Jessica ja alakerrassa sijaitsevan Design Kellarin Johan toivottivat meidän tervetulleiksi jouluiseen illanviettoon kuplivan ja glögin merkeissä. 
Oli huisin hauskaa nähdä alueen bloggaajakollegoita, nyt jo vähän tutumpina toisillemme. Kovin kainoa tai hiljaista porukkaa emme ole, joten naurua riittänee jatkossakin! Ihana irtiotto ja illan verran omaa aikaa näin jouluhässäkän keskellä.
Kahden hyvin eri tyylisen kaupan tarjonnasta oli helppo hankkia lahjoja moneen erilaiseen kotiin.
Itselleni ostin kauniin Lene Bjerren rasian, pienin koko oli juuri passeli takan kylkeen tulitikkuaskien säilytykseen. Eikä hintakaan päätä huimannut. Nyt vielä viimehetken lahjavinkkinä mietin, että pitäisikö näitä kauniita rasioita hakea muutama lisää, ja täyttää jouluherkuilla tai tuikuilla. Olisi aikas ihana mutta kuitenkin käytännöllinen lahja. 
Tämän antique grey -värin lisäksi tarjolla oli myös antique cement. Siitä löytyykin ihastuttavia käyttövinkkejä Koti kaupungin laidalla -blogista.
Nyt jatkamaan paketointia ja joululeffaa. Holiday ja Rakkautta vain kuuluvat joulunaluspäivien iltoihin kuin manteli joulupuuroon! 

7 kommenttia:

 1. Missä päin tämä ihanuus sijaitsee? Kiva tunnelma postauksessasi! Terveisin tuikku

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis sanoistasi ja aivan ihanista kuvista <3 Vielä on rasioita jäljellä :)

  VastaaPoista
 3. Tuonne täytyy päästä! Ihania kuvia. :)

  VastaaPoista
 4. Harvemmin sitä jouluostoksia saa aloittaa kuohuvalla... ;) Oli kyllä mukavaa taas! :) Mäkin yhden rasian kävin vielä myöhemmin ostamassa pukinkonttiin, ja nyt sun vinkki tulitikkujen säilytysrasiasta sai mut haluamaan sellaisen pienen itselleni... ;)

  VastaaPoista
 5. Hei, samat leffat pyörii meilläkin aina joulun alla! :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania juttuja, kyllä lähtisi tuolta matkaan vaikka mitä. :) Suloista sunnuntaita. <3

  VastaaPoista
 7. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  VastaaPoista