keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Brown ChristmasKuvat täältä

Kuva täältäKuvat täältä

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis kranssi yksinkertaisuudessaan ! Kauniita tunnelmis noissa kuvissa, voisin kuvitella viihtyväni hyvin alakuvan terassilla siemailemassa vaikka glögiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, terassi suorastaan huutaa glöginjuojia luokseen! Vähän lämmikettä sekaan ja viltti ympärille, siinä olisi leppoisaa suunnitella joulun ruokalistaa:)

   Poista
 2. Kaunis kranssi.Kuvat niin mun makuun. En ookkaan ajatellu, et joulu vois olla vaikka ruskeeta ja valkoista, meillä kun ne värit on muutenkin kodissa pääväreinä. Kiitos, tää oli hyvä juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit! Meillä on parina vuonna ollut ruskea-valkoinen joulu, mutta nyt taas lasten kanssa on tullut ajauduttua perinteisimmille linjoille.

   Poista
 3. Onpas kyllä tunnelmallisia kuvia. Pitäis kyllä alkaa etsiä sivuja mistä löytäisi ihania jouluaiheisia kuvia. Tosin blogeissakin niitä on yllin kyllin :). Vaikka en olekaan aina ihan jouluihminen (tällä hetkellä joulumieli on kylläkin todella hyvä), niin jouluaiheiset kuvat piristää kummasti. Huomaa, että heti kun kotonakin laittaa vähän joulua, ei edes ahdista niin paljon joulu :D. Myös blogin kirjoittaminen nostaa joulumieltä todella paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse myös saan tosi paljon inspistä ja hyvää fiilistä toisten blogeista. Ja joskus on aivan ihmeissään jonkun jutun kanssa, että miten ihmeessä en ikinä itse älynnyt tehdä noin!

   Tunnelmallista ja idearikasta joulun odotusta siis!:)

   Poista