keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Fiiliksissä

Postilaatikosta kolahti tänään ensimmäinen joululehti (Kaikkien aikojen Joulu). Lapset nukkumassa, tuore lehti ja kupponen glögiä. Täällä ollaan niiiin fiiliksissä!

9 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä mukavalta keskiviikkoillalta:)
  Mulla ei ole vielä yhtään tämänvuotista joululehteä, yhden kirjan jo tilasin ja sainkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina noita joululehtiä tulee hamstrattua, vaikaa vanhatkin on vielä käyttämättömiä ideoita täynnä. Mutta kun on vaan niin ihanaa fiilistellä! Vähän kuin keväisin puutarhajuttujen parissa. Kaikki on vielä mahdollista ja suunnitelmat suuria, ennenkuin sitten iskee kauhea kiire ja paniikki:D

   Poista
 2. Mullakin tuo lehti odottelee pöydän kulmalla lukemista. Meinasi kaupassa jäädä ihan huomaamatta, kun kansi on sen verran ei-jouluinen, mutta onneksi huomasin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kun sanoit, niin ei tosiaankaan mikään perinteinen joulukansi. Pitääkin olla kaupassa tarkkana, jos muillakin joululehdillä on sama linja:)

   Poista
 3. Mä en edes huomannut, vaikka oikein yritin haeskella kaupassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä se oli juuri tuo ei-jouluinen kansi, mistä yläpuolen kommentissa oli puhetta? Toivottavasti nyt on jo löytynyt!

   Poista
 4. Ihana kuva ♥
  Sinulla on muutenkin tosi kauniita sekä omia kuvia että muualta poimittuja inspis-kuvia!
  Ihana blogi ♥

  ps. Mattoa ihailin myös :) Mistä olet sen hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Maton olen tilannut Ellokselta, lisää juttua matosta löytyy tuolta "pääblogini" puolelta http://kaneliajakardemummaa.blogspot.fi/2013/09/syysmatto.html

   Poista
 5. Mulla on Kotilieden ja Kodin kuvalehden joululehdet sekä Kotivinkin jouluherkut -lehti. Kotivinkiltä tulee vielä 14.11 joululehti erikseen. Tuo Kaikkien aikojen kansi ei ollut juurikaan jouluisen näköinen. Saa nähdä ostanko ollenkaan. Toki siinä voi olla kivoja juttuja, mutta tuntuu että monissa blogeissa on petytty tuohon tän vuoden lehteen.

  VastaaPoista