tiistai 29. lokakuuta 2013

Joulukukkia

Nyt kun kaikki kukkasipulit on vihdoinkin työnnetty maan uumeniin, on vuoro siirtyä joulukukkiin.
Alla ihania ideoita!


via Pinterest


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös vain! Meillä päin vielä kovin nihkeästi löytyy näitä, mutta kohta kyllä alan hamstraamaan!:)

   Poista
 2. it's all so beautiful !!! Lots of interesting ideas.

  VastaaPoista
 3. Iha miu mau mukkaa! Kiitos siitä kasvari-inspiraatiosta. Lähdin siltä istumalta raivaamaan suurimmat halot ja romut pois ja illalla askarreltiin tyttären kanssa kivoja koristeita kasvarin tunnelmissa. Vielä sinne jäi grilli rumentamaan ja korituolitkin ovat jo sisällä talviteloilla, mutta nyt sinne sekaan mahtuu jo itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jos sait inspiksen ja ryhdyit heti hommiin!

   Taisin itsekin joskus aikoinaan luvata miehelle, että kasvarissa on sitten hyvä säilyttää kaikkia puutarhakalusteita yms., niin saadaan lisää tilaa varastoon. Ja säilytetäänhän siellä, tosin vain sen verran että itse mahtuu mukaan! Kyllähän Suomen oloissa kasvarikauden pitää jatkua läpi vuoden:D

   Poista
 4. Minä olen harmillisesti allerginen joulukukkasille. Millekään muulle asialle en tässä maailmassa ole allerginen mutta jostain syystä etenkin hyasintit ovat pahinta mitä silmäni tietävät. Heti alkaa silmiä kirveltää ja vuotaa kun olen hetkenkin samassa tilassa hyasinttien kanssa... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi:( Onneksi tuo joulukukka -määritelmä on nykyään aika laaja. Toivottavasti sieltä löytyy jotakin silmillesi sopivaa, edes kauniiden leikkokukkien puolelta.

   Poista
 5. Oih, miten ihania kuvia... niin suloisista joulukukista !
  Ensi viikolla olisikin tarkoitus hakea jo vähän sammalta mökiltä, ja kaivaa joulukielot pihalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukieloja, voi ihanaa! Niitähän tuolla olisi meidänkin kukkapenkissä. Vieläköhän ehtisi..? Nyt lähden heti etsimään tietoa blogisi puolelta, suuri kiitos vinkistä!

   Poista