keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Ei pakkopullaa!

Tiistaina ilmestyneessä Iltalehden Ilona-joulunumerossa on juttua Piparkakku-joulublogista sekä meidän joulustamme. Tai oikeastaan jouluvalmisteluistamme, sillä minusta parasta joulussa on juurikin sen odotus ja siihen valmistautuminen kaikessa rauhassa.Joten mukavaa ja kiireetöntä joulunodotusta kaikille joulublogin kävijöille!


Ps. Jos pidät joulublogia, jota en ole vielä huomannut päivittää sivun oikean reunan joulublogilistaan, niin vinkkaa ihmeessä viestillä!

14 kommenttia:

 1. Hienoa että blogisi on huomattu ja pääsit lehteen.

  VastaaPoista
 2. Niinhän se taitaa meillä jouluihmisillä olla, että tämä odotusvaihe suunnitteluineen on sitä parasta aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä vaiheessa kaikki on vielä mahdollista ja suunnitelmien toteutukseen tuntuu riittävän aikaa yllin kyllin. Vähän kuin puutarhureilla alkukeväästä. Totuus voikin sitten olla jotain ihan muuta :D

   Poista
 3. Joulu on inspiraation aikaa, innostun joka vuosi uudestaan ja uudestaan. Hienoa, että blogisi on huomioitu lehtijutun kera!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma täällä Mari! Minua ei edes keli haittaa, välillä on valkea joulu ja välillä vihreä, molemmat käyvät. Joulutunnelma löytyy ihan muista jutuista kuin "oikeanlaisesta" säästä:)

   Poista
 4. Näyttää kivalta, pitää kipaista taas lehtihyllyn kautta :)

  VastaaPoista
 5. Jouluihmiselle jouluiset lehtijutut ja -blogit on juuri sitä joulunodotuksen ihanuutta; katselmalla muiden ideoita ja kauniita koteja inspiroituu itsekin. Onnea lehtijutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkku! Minäkin rakastan ideoiden etsimistä ja kuvista inspiroitumista. Joululehtien- ja kirjojen ostaminen on jokavuotinen perinne.

   Poista
 6. Pitääpä käydä nappaamassa tämä lehti matkalukemiseksi :) Toiset ne käyttää junamatkat opiskeluun mutta itse katselen tähän aikaan vuodesta huomattavasti mieluummin jo joulujuttuja!
  Aloittelen omaa joulublogiani, vinkkaan sen sulle tuohon listaan, vaikka alkutaipaleella vasta ollaankin!
  somedayatchristmas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ani kun vinkkasit, lisäsin joulublogisi tuohon listaan! Ja itsekin ostin juuri junamatkalle uuden joululehden, vaikka työkonekin oli mukana :D Ihanaa joulunodotusta sinulle!

   Poista
 7. Täytyykin käydä ostamassa tämä lehti :) Minulta löytyy myös joulublogi osoitteesta http://jenninkinkkuelamaa.blogspot.fi :)

  VastaaPoista