keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Terveisiä Trieristä!


Kotiuduimme yöllä joulumarkkinamatkalta Saksan Trieristä. 
Laukut (joulukoristeineen) odottavat vielä eteisessä, päivän ohjelmassa siis purkamista ja pyykkäämistä. Sitä ennen kuitenkin keitän kahvit ja käyn lukemassa kivat kommenttinne (sain blogin ajastintekstit toimimaan matkan ajaksi, jihuu!). Samalla koitan päästä viivalle muiden joulublogien kuulumisista. Palataan siis!:)

3 kommenttia:

 1. Voi.. heti tuli kaipuu joulumarkkinoille, kun itse pääsin kolme vuotta sitten käymään Wienissä - siellä oli ihana tunnelma :) Toivottavasti laittelet lisää kuvia reissultanne ;)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, oon monena jouluna miettinyt Saksaan lähtöä tai jonnekkin muualle eurooppaan joulua katsomaan. Oliko mahtava paikka?

  VastaaPoista
 3. Joulun paperitähti: eurooppalaisissa joulumarkkinoissa on kyllä ihan oma tunnelmansa, oli lunta tai ei. Kojujen ulkonäköön on todellakin panostettu ja itselläni on pelkästään positiivisia kokemuksia joulumarkkinoista. Ei ollenkaan sellaista krääsä-fiilistä.

  Päivi: voin kyllä lämpimästi suositella tätäkin, vaikka taisin tykätä vielä hitusen enemmän Salzburgin joulumarkkinoista. Ihanaa tunnelmaa ja kauniita rakennuksia joka tapauksessa!

  VastaaPoista